VerDAMd goed bezig!

Drie dagen na de halve marathon van Rotterdam is de fysieke en mentale pijn uit mijn lijf en heb ik me in een impulsieve bui alweer opgegeven voor de volgende uitdaging. Op zondag 20 september 2015 is namelijk de Dam tot Damloop. Tien Engelse mijlen (16,1 km) lopen tussen AmsterDAM en ZaanDAM. Right To Play is het officiële goede doel bij dit evenement en ja, dan is het schier onmogelijk voor me om daar ‘nee’ tegen te zeggen.

DtD

We hopen met een team van 500 lopers aan de start te staan. Al die starters committeren zich aan de afspraak om minimaal 161 Euro per persoon op te halen. Voor dat symbolische bedrag (10 euro per kilometer) kunnen ruim zes kinderen een laar lang meedoen aan het programma van Right To Play. Een kleine rekensom leert me dat 500 keer 161 Euro … ruim 80.000 Euro is. Het is dus mogelijk om op één dag meer dan 3300 kinderen gelukkig te maken!

Ik had natuurlijk al 52 uitdagingen, dus eentje meer maakt dan natuurlijk ook niet uit, toch? Met alle liefde en plezier heb ik me daarom opgegeven en maar direct mijn ‘schuld’ ingelost. Daarmee heb ik vandaag al weer ruim zes kinderen geholpen. Ik wil jullie allemaal vragen om ook mee te doen. Kijk op deze speciale pagina van Right To Play hoe je je kunt inschrijven.

Als je zelf niet zo’n loper bent, of op 20 september 2015 toevallig al andere afspraken hebt staan 😉 , dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om mij een extra steuntje in de rug geven. Op mijn speciale Dam tot Damloop pagina kun je een klein bedrag doneren. Ik ga er misschien een beetje harder door rennen, maar je zorgt er in ieder geval voor dat de toekomst van een kind een stuk zonniger wordt.

groet, Wilco

Wilco rennen

9 gedachten over “VerDAMd goed bezig!

  1. Het duurt nog even, maar we kunnen je natuurlijk je verjaardagcadeau al geven. Je mag toch geen andere lekkere dingen hebben. Als je het niets vindt dan verzin ik wel iets anders.
    🎁

    Geliked door 1 persoon

  2. Het duurt nog even, maar we kunnen je natuurlijk je verjaardagscadeau al geven. Je mag toch niets anders lekkers hebben, behalve een stuk chocolade als voorbereiding. Als je het niets vindt, dan verzinnen we wel iets anders.🎁

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Penopauze | Wilco's Charity Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s