Wall of Fame eerste jaar

Om te laten zien hoe bijzonder ik het vind, dat mensen me steunen in mijn ‘strijd’ om de 52 challenges te halen heb ik deze ‘Wall of Fame’ gemaakt. De onderstaande lijst met geweldige mensen dragen er aan bij dat kinderen die leven in oorlogsgebieden, armoede of te maken hebben met levensbedreigende ziektes weer in veiligheid kunnen spelen en zo een kans hebben op een nog mooiere toekomst. Ik wil jullie namens al die kinderen ontzettend graag bedanken!

Bedankt!

WALL OF FAME

1. Dennis van Ostaijen. Zoals (bijna) altijd was jij de eerste de beste om mij te steunen! Dank je kerel, voor deze ene keer zeg ik het maar: “Hup Feijenoord!”

2. Linda van der Lans Kleijn. ‘oud’ collega van de Alfrinkschool, die de eeuwige jeugd lijkt te hebben! Dankjewel Linda voor je gulle bijdrage!

3. Alex Oldenburg. Algemeen Directeur van ‘dat andere bestuur’ op het eiland. Bedankt voor je steun en we blijven elkaar vast zien in deze kleine ‘onderwijswereld’.

4. Sjak van Ballegooijen. De meest enthousiaste Intern Begeleider/toekomstig schoolleider, die ik ontmoet heb. Dankjewel voor je energie, je donatie en bevlogenheid.

5. Aimee en Rut Verbeet. Mijn lieve moeder en ‘stiefpapa’ op wie ik mijn hele leven al kan steunen. Dank jullie wel voor de bijdrage en voor de onvoorwaardelijke liefde. “Eindhoven de gekste!” 

6. Gerrit Bussink. Inspirator van het eerste uur uit het voormalige samenwerkingsverband FSL dat nu Kindkracht heet (wie verzon dat toch? Haha). Betrokken als altijd doneerde jij ook! Dankzij jouw bijdrage kan ergens in de wereld een kind veilig sporten. Bedankt!

7. Femke Kannekens Ouwerkerk. Natuurlijk ook een plekje op deze ‘Wall’ voor mijn vrouw en de moeder van onze kanjers: Jelle en Sibe. Dankjewel voor je donatie … (uit wiens portemonnee eigenlijk?)

8. Suzanne van den Broek. Niet te geloven! Suzanne volgt me sinds vandaag (11-11-’14) via Twitter, raakte geïnspireerd door mijn 52 challenges en doneerde gul! Wat een prachtmens! Als tegenprestatie allemaal even kijken op haar initiatief SURF PROJECT.

9. Familie van der Wal. Hoe mooier kan het zijn om zo’n toepasselijke achternaam op deze Wal(l) of Fame te hebben. Cindy (lid van de ouderraad van mijn oude schooltje), bedank je man en prachtige dochters namens mij voor jullie donatie!

10. Patrice Anthonio. Nog een enthousiaste Twitteraar … Helemaal top dat je me steunt, Patrice. Wie Patrice wil volgen, vindt haar op: @Patricetoday!

11. Trude Cats-Koopman. Zij werkte een week lang voor Right To Play. Alle inkomsten van de voetmassages (en de bonussen) gingen direct naar het goede doel. Wat een superactie! Trude, je bent echt een kanjer, dankjewel!!!

12. Ludy Ouwerkerk. Mijn schoonmoeder die haar pianospel wil verbeteren doneerde 75 Euro en echt daarmee mijn piano over. Het bedrag is natuurlijk voor Right To Play.

13. Alles studenten en docenten van PABO en PMK Den Bosch. Zij hebben zich volledig gegeven en ingezet voor Right To Play. Door middel van het verkopen van kunstwerken, zelf bedachte challenges, een stevige omzet aan de bar en ludieke acties hebben zij het geweldige bedrag van: 2162,65 bij elkaar gesprokkeld. Dank, dank, dank!

14. Annelies, Remko, Nick en Carlijn Ouwerkerk. Zij veranderden een traditie en gaven dit jaar geen cadeautjes met Kerst, maar doneerden een geweldig bedrag aan Right To Play! Kijk dat noem ik nog eens echte Kerstspirit! Dank jullie wel.

15. Kinderen van Basisschool De Troubadour. Zij liepen een sponsorloop terwijl het hartje winter was voor Right To Play. Daarmee haalden ze ruim 1200 Euro op voor Right To Play. Super gedaan! 

16. Marieke Hartkamp. Inspirerende collega uit het Hellevoetse. Een vrouw die haar achternaam alle eer aandoet; een groot hart van goud. Dankjewel voor je gulle donatie! Door jouw bijdrage geef je twee kinderen de kans op een hartstikke mooie toekomst. Daarna verzon je zelfs een ‘kledingactie’ met nog een keer een geweldig bedrag! Super bedankt!

17. Ria van Oers-Janssen. Mijn enthousiaste, lieve buurvrouw uit de flat waarin ik woon. Ontzettend bedankt voor je gulle bijdragen. Ja dat is meervoud, want ze heeft al ontelbare keren gedoneerd. Echt fantastisch!

18. Han Tiebout. Collega van Femke bij GustoMSC B.V. Ontzettend bedankt voor je bijdrage, hierdoor heb je het verschil gemaakt voor een kind die nu een jaar lang meedoen in het programma van Right To Play.

19. Myriam De Neve. Vroeger zou je een ‘penvriendin’ genoemd worden. Tegenwoordig heet je een (collega) ‘blogger’. Bedankt voor jouw steuntje in de rug! Geweldig dat door jou de naamsbekendheid van en de steun voor Right To Play tot over de grens van Nederland en België reikt. En natuurlijk bedankt voor je tweede bijdrage als beloning voor het behalen van de top van de Ventoux.

20. Narda (Beaunino). Blogt wekelijks over haar leven, waarin doorroeien het motto is. Ze heeft samen met haar man Remco een mooie tocht door Noord-Holland uitgezet en mij daarvoor gesponsord. Super bedankt. Die kop koffie die komt er wel en ik ga er een taart bij bakken!

21. Suus Ka en dochter Eva doneerden 12 Euro en een reep chocolade na mijn uitdaging om een week lang van de chocola af te blijven. Super bedankt voor jullie steun.

22. Margo Hermans. Blogger, of hardloopster … hardloopster of blogger? Allebei dus, met in ieder geval het (sport)hart op de juiste plaats. Ze liep dit jaar de Roparun tegen kanker en helpt met haar bijdrage een kind in het programma van Right To Play. Dankjewel, Margo!

23. Bibianne Findhammer. Eén van de allerleukste verjaardagscadeautjes ever! Bedankt Bibianne, door jou kan ergens op deze wereld een meisje of jongen een jaar lang spelen! Ik hoop dat hij of zij daar net zo van geniet, als de kinderen in jouw klas!

24. Mariska Vermeulen. Supergaaf dat je me, als kersverse collega, ook sponsort in mijn streven om deze wereld nog mooier te maken dan hij al is! Je bent een toppertje!

25. Komt hier jouw naam, ga naar <doneren>