De tussenstand eerste jaar

De stand per 31 oktober 2015:
Schermafbeelding 2015-11-01 om 08.28.04

Er is ook een ‘kleine’ toelichting nodig voor de mensen die geen hogere wiskunde hebben gestudeerd. Er zijn namelijk 4 categorieën uitdagingen.

1. Challenges die wekelijks worden beoordeeld. Elke week kijk ik of ik deze challenges wel of niet behaald heb. Ik betaal direct de donatie die hoort bij halen of falen per eenheid.

2. Challenges die per keer worden beoordeeld. Ook hier evalueer ik per week, maar als ik het nog niet gehaald heb, wordt er nog geen “strafbetaling” gedaan. Die betaling volgt aan het einde van de 52 weken.

3. Challenges die per deel worden beoordeeld. Sommige uitdagingen bestaan uit zoveel eenheden dat ik per deel evalueer. De betaling vindt op dezelfde manier plaats als bij 2.

4. Challenges die eenmalig worden beoordeeld. Op het moment dat het gelukt is, streep ik het af. En lukt het niet dan volgt de strafbetaling aan het einde van de 52 weken.

In mijn blogs probeer ik de ‘bewijzen’ te leveren van de gehaalde prestaties. Dat zal niet altijd even eenvoudige zijn, maar jullie begrijpen dat ik mezelf en jullie niet voor de gek ga houden.