Hoe werkt het?

Als vrijwilliger van Right To Play wilde ik naast acties organiseren, fondsen werven en de naamsbekendheid vergroten ook zelf echt in beweging komen. Vandaar dat ik mezelf 52 uitdagingen heb opgelegd om in een jaar te halen. De challenges variëren van sportief, ludiek, maatschappelijk verantwoord, opvallend tot schier onmogelijk. Op het tabblad <de 52 challenges> kun je zien welke uitdagingen er liggen en al afgerond zijn.

De opdracht is eigenlijk heel eenvoudig haal ik een opdracht, dan betaal ik een klein bedrag aan Right To Play. Faal ik echter, dan betaal ik een groter bedrag. Op die manier wil ik elke week bezig zijn met dit goede doel.

Natuurlijk kun je mij ook stimuleren om me extra in te zetten voor bepaalde challenges. Daarvoor laat ik me graag sponsoren. Er zijn al heel wat mensen geweest die mijn actie steunen en daar ben ik ze natuurlijk , ook namens Right To Play, erg dankbaar voor. Hier vind je een overzicht van mijn donateurs.