Over mij

Wilco

Mijn naam is Wilco Kannekens en ben iemand die zijn hele leven al van uitdagingen, sport, reizen, het onbekende en “in het diepe springen” houdt. Ik probeer in het onderwijs al geruime tijd het verschil te maken voor kinderen, maar ben toe aan een treetje hoger. Ik wil iets betekenen voor kinderen over de hele wereld. Vandaar dat ik mezelf uitdaag om kinderen het recht op spel te geven … en te laten houden.

Als vrijwilliger voor Right To Play werk ik op de eerste plaats aan naamsbekendheid van de organisatie. Daarvoor geef ik onder andere voorlichting over het werk van Right To Play. Daarnaast zet ik me ook in om fondsen te werven. Je mag me vragen om op scholen of sportverenigingen acties te organiseren of te begeleiden voor dit goede doel.

Mijn slogan is:

500 kinderen een mooier leven, door ze ’t recht op spel te geven

Daarvoor daag ik mezelf uit en laat ik me graag sponsoren. Natuurlijk probeer ik met mijn acties andere mensen ook zelf in beweging te laten komen. Doe iets goeds voor drie andere mensen en vraag hen hetzelfde te doen voor drie willekeurige anderen … binnen 21 stapjes de wereld rond! Ik hoop jullie mee te krijgen om deze wereld een beetje mooier te maken.

Wil je zelf een actie starten, of meer informatie, dan kun je met me in contact komen door me een berichtje te sturen.