Zelf een challenge starten

Als je deze wereld ook een beetje mooier wil maken, volg dan mijn initiatief.

Zet 52 challenges op papier (of 12 als je rustig wilt beginnen) en verzin een leuke naam voor je actie. Je kunt echt allerlei uitdagingen bedenken. Het hoeven niet per se schier onmogelijke doelen te zijn. Ludieke, ontroerende, ronduit grappige of ondeugende zijn ook prima. Het gaat erom dat je door je actie deze wereld een beetje leuker/mooier maakt. Probeer wel om 3 andere mensen ook zo gek te krijgen om een challenge te beginnen. Zo krijgt het een sneeuwbal effect en lijkt het een beetje op de film Pay it Forward.

Koppel voor jezelf een bedrag aan het halen of falen van een opdracht en bedenk een goed doel waaraan je dat bedrag wilt doneren. Het hoeven helemaal geen hoge bedragen te zijn, het moet vooral leuk en uitdagend blijven. Er zijn heel veel goede doelen die jouw steun hard kunnen gebruiken. Als je echt niks kunt bedenken dan zijn we bij Right To Play natuurlijk ontzettend blij als je ons steunt.

Als je mensen wilt vragen of ze je financieel willen steunen in je ‘strijd’ om je uitdagingen te halen, dan kun je gebruik maken van sites zoals deze. Het is handig om je netwerk op de hoogte te brengen van je actie. FaceBook, LinkedIn, Instagram, Twitter kunnen van grote waarden zijn bij het slagen van je actie.

Mocht je vragen hebben, of een actie willen beginnen, breng me dan op de hoogte via het onderstaande contact formulier.

Veel plezier en succes alvast … Op naar een nog mooiere wereld!

Groeten,

Wilco