Het is vakantie … weg rust!

Het waren vierentwintig heerlijke uren!

Leuk huisje op landgoed ’t Loo. Niet hét landgoed, daar wonen immers al andere (hooggeplaatste) mensen, maar het landgoed van vakantiepark Landal. Dat ligt een paar kilometer noordelijker, bij Oldebroek (door mijn zoons steevast ‘onderbroek’ genoemd). Bij aankomst namen Jelle en Sibe nauwelijks de tijd om het huisje te verkennen, want het was tijd om te gaan genieten! Van …

2015-07-17 12.38.18 2015-07-17 12.38.21 2015-07-17 13.44.57

Een heerlijke zwemplas, met daaromheen: strand, gras, een beachvolleybalveld, een springkussen, een leuk restaurant met lekker eten, een midgetgolfbaan, tennisvelden, echt zomers weer en een heerlijk rustige omgeving. Gelukkig ook veel kinderen in de huisjes om ons heen. Al komen de buurjongetjes wel uit Amsterdam en ontstond er bijna een heuse clash toen Sibe met zijn eigen (Feijenoord) bal, voorstelde een partijtje te gaan voetballen.

2015-07-18 17.44.38

Voor het avondeten gingen we mijn favoriete goede doel sponsoren. Een goede smoes om voor patat met een kroket te gaan! Lekker snacken dus, om kinderen te kunnen laten spelen. Om het feest compleet te maken werd de vette hap een half uurtje later op het strand aangeduwd met marshmallows.

2015-07-17 19.07.40 2015-07-17 20.03.05

Vanmorgen stonden Jelle en ik al vroeg op. Mijn oudste zoon wilde namelijk graag zijn afstandsrecord met fietsen verbreken. Van wie zou hij dat toch hebben? Het oude record stond op zesenzestig kilometer. Nu wilde hij boven de zeventig! Geen enkel probleem voor mijn kanjer, natuurlijk! We hebben echt heerlijk gefietst.

route2015-07-18 08.43.08

Maar toen … even het zwembad in, lekker ravotten. Aankleden, nog even snel het springkussen op en dan uitrusten bij het huisje. Maar helaas het liep allemaal anders. Die ene salto, bleek een salto mortale. Grote teen dubbel geslagen … bloed … gebroken? Snel naar het ziekenhuis in Zwolle en daar verzachtende woorden ontvangen van de dokter. Zwaar gekneusd, dus twee weken jezelf laten verwennen, maar geen gekke dingen meer doen.

2015-07-18 13.36.432015-07-18 14.30.37 2015-07-18 16.21.46

Mijn vakantie is nu voorbij … ik kan mijn oudste zoon gaan verwennen! 😉

groet, Wilco

P.S. Door mijn fietstochtjes en andere activiteiten, mag ik deze week 12,63 Euro overmaken aan Right To Play.

22 gedachten over “Het is vakantie … weg rust!

 1. Van wie zou hij het hebben? Ik heb vakantie herinneringen aan een kind op een luchtbed in Frankrijk, met zijn voet in een plastic zak ( in glas getrapt ) voorzichtig door zijn moeder door de golven van de zee geduwd. Voet genezen, daarna naar de dokter in Spanje met datzelfde kind met oorontsteking. Mocht niet zwemmen in het zwembad. We hebben nog even gedacht aan een plastic zak over zijn hoofd, maar vonden dat net iets te ver gaan. Je krijgt over een paar jaar ook nog vakantie liefdes. Veel succes er mee.
  Geef Jelle een dikke knuffel en wens hem beterschap.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jammer van dat ongeval , ik moest ook , aan de Atlantische Oceaan kust denken ! In Frankrijk met mijn oudste zoon . Toch nog een ontspannen vakantie toegewenst . Leer mijn kleinkinderen maar schaken .😍😉😍😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat sneu voor hem. En ook net aan het begin van de vakantie. Ik had ook altijd wel wat in de vakantie vroeger. Hersenschudding, buikgriep, zonnesteek, wespensteken, ontstoken voerwrat, gekneusde enkels, you name it! Koop maar zo’n fijn dik vakantieboek voor hem, als die tenminste nog bestaan, dat helpt!
  Fijne dagen nog daar. Ziet er gezellig uit.

  Geliked door 1 persoon

 4. aiaiaiai…wat een pijn en pech. Ijsjes, chocola, snoepjes, pannenkoeken, frietjes en alle zittende spelletjes mogen uitkiezen. Oh en heb je ook nog een belletje, zodat hij op zn wenken bediend kan worden?; Dan wordt vast een top-vakantie voor hem 😉
  Jij mag over vijf weken weer bijkomen 😛

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s