Vakantie!

Het klasje staat er leeg en verlaten bij. De tafels en stoelen netjes aan één kant, zodat de schoonmakers, de vloer goed in de was kunnen zetten. Over zes weken zal de vloer weer glimmen. En heeft de nieuwe juf de tafels weer netjes in groepjes gezet. Dan liggen er fonkelnieuwe schriften en potloden klaar voor de kinderen van de nieuwe klas.

2015-07-10 12.10.45 2015-07-10 12.10.29

Deze meester zal dan niet meer in Bleiswijk zijn. Vandaag neem ik afscheid van de school, waar ik de afgelopen 12 weken te gast ben geweest. Gelukkig ben ik niet de enige die er afscheid neemt. Twee andere juffen, gaan ook voor een nieuwe uitdaging. Bij de afsluitende borrel daarom presentjes en speeches voor alledrie. Voor de juffen zijn er passende cadeaus en mooie herinneringen uit het verleden. Voor mij iets zonnigs voor de toekomst.

De Klimophoeve sponsort namelijk mijn 52 uitdagingen en helpt twee kinderen in het sport- en spelprogramma van Right To Play. Oké, ik had ze misschien een klein beetje in de goede richting gestuurd met mijn eigen afscheidstraktatie. 😉 Maar ik vind het een mooi gebaar en een geweldig cadeau voor de kinderen! Hier ben ik echt heel blij mee.

2015-07-09 09.10.45

Ik ga nu lekker vakantie vieren. genieten van wat weekjes (relatieve) rust en alvast vooruit kijken naar mijn nieuwe (professionele) uitdaging. Na de vakantie start ik namelijk als meester in groep zeven van de Stephanusschool in Rotterdam. Deze keer geen invalbaan, of interimopdracht, maar gewoon mijn eigen groep op mijn eigen school. Daar heb ik echt heel veel zin in.

Maar voor het zover is, ga ik genieten van zes weken vakantie. Ja als onderwijzer heb je ZES WEKEN VAKANTIE (kom maar, kom maar, kom maar, met de kritiek!). Lekker veel tijd dus om de achterstand van mijn provincietochten in te halen. Overijssel, Gelderland, Groningen, Drenthe … here I come!

groet, Wilco

23 gedachten over “Vakantie!

  1. Ik weet dat 6 weken vakantie in het onderwijs, niet alleen maar vakantie is. Maar als je daar naast al zoveel weken inzetbaar bent geweest voor het goede doel, dan mag je wat mij betreft lekker even relaxen. Het is je gegund. Ik hoop dat Femke, Jelle en Sibe ook tot rust komen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s