Mis(t)rekend

Weersverwachting voor woensdag 11 maart: zonnig en droog, temperaturen oplopend tot 13 graden met een matige oostenwind.

utrecht weer

Ik had mijn route door Utrecht zo uitgezet dat alles mee zou zitten. Om 4 uur opstaan, zodat ik om half 5 in de auto zat en uiterlijk om zes uur op de fiets. Vanuit het westen Utrecht binnenrijden, zodat ik de Dom tegen een heldere achtergrond en een opkomende zon zou kunnen filmen en fotograferen. Vervolgens het grootste deel van mijn route zigzaggend door de bossen, zodat ik geen last van tegenwind zou hebben en dan op kilometer 140, langs de Nederrijn en daarna de Lek vol met wind mee over de dijk terug naar de auto knallen.

Daadwerkelijke weer op woensdag 11 maart: Mist en nat tot 9 uur met oplopende temperaturen tot 4 graden, daarna half bewolkt tot elf uur. Vanaf 11 uur zonnig, met een matige zuidenwind.

selfie Soestdijk

Toch heb ik genoten van een mooie tocht door onze kleinste provincie. Bovendien had ik een verrassend leuke ontmoeting op kilometer 160 in Wijk bij Duurstede met een ‘collega blogger en idealist’. Over dat treffen schrijf ik graag in mijn volgende blog. Tegen 1 uur was ik compleet ontdooid, dus kon ik de laatste anderhalf uur volop genieten van de lentezon.

Hieronder de sfeerbeelden.

groet, Wilco

4 gedachten over “Mis(t)rekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s