Lees dit niet … geheim/classified!

Dit blogje is alleen bestemd voor mensen, die van mij persoonlijk bericht hebben gekregen om het te lezen. Als je dat bericht niet gekregen hebt, lees het dan niet!

secret

Ik hoop mensen in beweging te krijgen met mijn challenges, ze een beetje te inspireren en zelf in actie te laten komen om de wereld mooier, gezelliger en leuker te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor onze kinderen. Daarom koppel ik mijn uitdagingen graag aan Right To Play, omdat ik vind dat zij met hun werk echt het verschil maken.

Ik schaam me er niet voor, dat ik elke kans pak om een beetje aandacht te krijgen. Zo spring ik geregeld met mijn roodgele jas voor bekende Nederlandse topsporters, verschijn in zwembroek op televisie, fiets ik door de vrieskou half Nederland door om presentaties te geven en duw ik busladingen Japanners opzij om selfies te maken op ’t Binnenhof, of op de Dam.

tv 2moeSelfie 3: De Dam

Ook op internet timmer ik ook aardig aan de weg. Ik heb ondertussen schaamteloos horden topsporters toegevoegd aan mijn LinkedIn. Elke Nederlander die bovengemiddelde prestaties levert op een racefiets, klapschaatsen, spikes of judomat, behoort tot mijn connecties. Op Twitter heb ik ondertussen ook meer dan de beoogde 500 ‘volgers’. Ik ben me ervan bewust dat de helft van hen ‘robots’ zijn, of mij vanuit commercieel oogpunt volgen, maar het gaat om de aandacht.

Deze week werd ik gebeld door een PR bureau met de vraag, of ze me mochten helpen om mijn actie onder de aandacht te brengen van de (lokale) media. Natuurlijk zeg ik daar dan geen ‘Nee’ tegen. Ik ben zelfs bereid om mijn challenges daarom een beetje aan te passen. Dat heeft ertoe geleid dat ik mijn provincie fietstochten in lengte verdubbeld heb, tot 200 kilometer per route. Maar om het extra interssant te maken is er nog iets…

Ik vraag aan iedereen die van mijn uitdagingen volgt om me te helpen. Jullie mogen namelijk aangeven waarlangs mijn tochten zeker moeten gaan. Ik heb al een aantal suggesties mogen ontvangen, kijk maar eens op deze pagina, maar kan er nog veel meer gebruiken. Schroom daarom niet om met ideeën te komen. Ook niet als, je al wat suggesties hebt aangedragen.

Ik weet dat je stiekem toch hebt doorgelezen, ondanks het feit dat je geen bericht hebt gekregen van me. Om er zeker van te zijn dat je mijn verzoek echt leest, zal ik er alles aan doen om die aandacht van je te krijgen. Op de volgende manier bijvoorbeeld:

tekst

Je kunt suggesties doorgeven door onder aan dit blogje ‘een reactie te geven’

Rest me nog te zeggen dat ik door het halen en falen van verschillende uitdagingen deze week 11,08 Euro mag overmaken naar Right To Play. Voor een volledig overzicht van de de challenges verwijs ik naar deze pagina.

groet, Wilco

2 gedachten over “Lees dit niet … geheim/classified!

  1. Met het schaamrood op de kaken (ongeoorloofd lezen van een tekst) en een verrekte nek (onderste boven lezen) dacht ik aan ons mooie Brabant, de sluis in Moerdijk, de Haagweg met je geboorte huis en de rest van Breda, Zundert (je jeugdjaren),Tilburg (je studie tijd), Eindhoven (voor een knuffel en koffie) en via Den Dungen, Berlicum, den Bosch en Waalwijk terug. Een echte “weet je nog wel” tour. Succes
    Je moeder.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s