Week twee voor Right To Play

Logboek: zaterdag 15 november 2014

Op de dag dat het eindelijk herfst is geworden in Nederland en de Sint veilig voet aan land zette in Vlaardingen (en straks in Gouda) maak ik de balans op van deze week. Het was een heftige week met veel blog momenten, waarvan een aantal dingen nog niet benoemd is. Voor ik daar wat over ga vertellen, eerst maar even de challenges doornemen.

Aan mijn ‘wekelijkse verplichtingen’ heb ik braaf voldaan; alles is gelukt. Ik blijf zoals afgesproken keurig af van een borreltje na het eten, of een drankje bij bij de televisie. Daar moet ik nog iets bij vermelden. Koos Ouwerkerk, mijn schoonvader, heeft me mondeling beloofd 100 Euro te doneren als ik 52 weken lang geen alcohol drink.

Dat brengt deze Charity Challenge meteen in een nieuwe fase, waarover in de volgende alinea meer. Mijn enkel is aan de beterende hand, ik loop weer als een kievit … Zodra ik weer normaal als een mens kan lopen, herstart ik training voor de halve marathon. Ik had gehoopt daar afgelopen donderdag al mee te kunnen beginnen, maar het lijkt me verstandiger nog een klein weekje rust te houden. Wel neem ik, bij wijze van training, dagelijks de trap naar boven i.p.v. de lift.

Door de toezegging van Koos is het vanaf vandaag ook mogelijk om me onder voorbehoud te sponsoren. Met andere woorden: Jullie kunnen via het tabblad <sponsoren?> een bericht achterlaten dat je een x bedrag wilt doneren als ik een bepaalde challenge voltooi. Haal ik het niet, dan hoef je uiteraard ook niks te betalen.

Ik heb deze week niet veel tijd gestopt in mijn Farm Heroes en Wordfeud verslaving. Dat komt, omdat ik Twitter heb ontdekt. Het zoeken en onderhouden van contacten kostte veel tijd, maar heeft me wel opgeleverd dat ik al meteen aan het aantal voorgenomen Tweets zit. Het aantal volgers stijgt ook dagelijks. Ik ga me nog bezinnen hoe ik deze challenge nog wat extra cachet kan geven, want ik heb dit duidelijk te laag ingeschat! Ik kom daar later op terug!

Het eerste provincie rondje op de fiets heb ik dinsdag gemaakt. Ik kijk met veel plezier terug op de mooie rit door Zuid Holland (119 km), met een verrassende ontmoeting (zie de blog ‘Alle gekheid op een stokje’, van 11 november). Hieronder de route, die ik heb gemaakt. Als je zelf op Strava zit, kun je me trouwens ook daar volgen.

Rondje Zuid Holland

De twee selfies die ik deze week heb genomen, bij de Euromast en met Deborah Gravenstijn hebben jullie ook al kunnen zien in eerdere blogs. Je kunt de foto’s die ik maak overigens ook terugvinden bij het tabblad <foto’s>

Onder het tabblad <De 52 challenges> kunnen jullie precies zien hoeveel procent ik van de verschillende opdrachten gehaald heb en hoeveel ik in het totaal gedoneerd heb aan Right To Play. Dan nu het het totaal bedrag dat ik zo meteen ga overmaken. Deze week mag ik € 25,97 overmaken. Daarmee kan alweer een kind een jaar lang meedoen in het programma van Right To Play.

Ondertussen …

Is Trude driftig aan de slag gegaan met het knijpen in klauw- en hamertenen en het masseren van plat-, klomp- en/of zweetvoeten. Dat deed ze altijd al, maar zoals eerder vermeld, doneert ze nu de volledige opbrengst van een week via mijn actie aan Right To Play. Wie Trude niet kent moet weten dat ze alles vol overgave doet. Ik denk wel eens dat Trude ook een hele goede bijbelverkoopster zou zijn. Ik zie haar zo aanbellen bij wildvreemde mensen en vragen of ze een bijbel willen kopen, of … dat ze willen dat ze hem voorleest aan de deur! Ik weet wat de tussenstand is van de opbrengst, maar ik verklap het nog niet. Wel heel spectaculair!!!

Ondertussen heb ik ook met Michel van Ingen contact gehad. Hij werkt aan de Pabo in Den Bosch. De jaarlijkse kerstviering wordt altijd aan een goed doel gekoppeld. Dit jaar is dat goede doel Right To Play! De week voorafgaand aan de viering is er een spectaculaire kick-off en op 15 en 16 december mag ik een presentatie geven aan 400-500 studenten en vervolgens vier keer een workshop van 2 uur! Naast het feit dat dit een geweldige mogelijkheid is om de naamsbekendheid van Right To Play te vergroten, is er ook nog een actie aangekoppeld waarbij geld wordt opgehaald. Ik weet zeker, dat het een geweldig succes gaat worden!

Afgelopen week heb ik ook een presentatie mogen geven aan een 40-tal jeugdcoaches van hockey vereniging Evergreen in Maassluis. Een leuke bijeenkomst met enthousiaste mensen. Ik heb daarbij contact gelegd met de sponsor commissie en wie weet rolt daar ook nog wat leuks uit voor Right To Play!

Ik kan nauwelijks geloven dat de actie pas twee weken loopt. Er gebeuren zoveel mooie dingen. Ik kijk uit naar volgende week. Bedankt voor jullie aandacht en hoop dat jullie me trouw blijven volgen!

Groet,

Wilco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s