Gratis challenge cadeau?

Ja, helemaal gratis!

Het kost je deze keer helemaal niets om in aanmerking te komen voor het eerste cadeautje dat ik ga weggeven voor challenge #15. Nou ja, niet helemaal niks, je mag straks op een knopje drukken en dit bericht ‘liken’ op Facebook, ‘interessant vinden’ op LinkedIn, beantwoorden of retweeten op Twitter, of een reactie geven op mijn website.

In een eerdere poging heb ik geprobeerd een taart weg te geven op Twitter. Daarbij was het de bedoeling dat een berichtje 52 keer werd geretweet. Die poging mislukte helaas (nooit de 52 gehaald, hahaha), dus ik ga die taart maar op een andere manier verloten.

Het eerste cadeautje dat ik graag wil weggeven is een “Thais Wokpakket” voor 4 personen. Als je heel veel honger hebt voor 2 personen. Zoals in de lijst van de 52 challenges vermeld staat, is het gekocht bij de Wereldwinkel, daarmee ben je er zeker van, dat er een eerlijke prijs voor betaald is.

2014-11-17 14.13.22

Ik zou zeggen: “Ga los en like, retweet, deel, reageer, iedereen die meedoet maakt kans.” Ik laat op zaterdag 22 november weten wie de gelukkige is! Natuurlijk kom ik het daarna zo snel mogelijk zelf naar je toe brengen!

Groet,

Wilco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s