Doorroeien

Na twee weken is het weer tijd voor een stevige route. Want na twee intensieve weken, waarin er veel gebeurd is, ben ik wel toe aan aan een dagje ‘me, myself and I’. Dus op de fiets en genieten van windje mee en net zo hard van windje tegen.

Bloggen is een belangrijk stuk van mijn leven geworden en ik heb daarin een aantal vaste volgers gekregen. Eén van die volgers is Narda. Ze stuurde me voor mijn provincietocht in Noord-Holland een lijst met markante plekken. Narda schrijft onder het pseudoniem Beaunino en heeft op haar blog de ondertitel staan: ‘gewoon doorroeien’. Daar schrok ik van, want ik fiets wel eens wat langere afstanden, maar om nou ruim 200 kilometer te roeien … that’s a whole other cake (zou Van Gaal zeggen).

Noord Holland

Gelukkig bleek, dat ze de taak van het verzinnen van een leuke route gedelegeerd had aan haar sportief wielrennende man. Dus morgen start ik in alle vroegte in Assendelft (de woonplaats van één van mijn fietsende helden, Niki Terpstra) en hoop daar ruim 7 uur later, na een prachtig rondje, ook weer aan te komen.

Aanmoedigen kan via Facebook. Altijd leuk om de applausjes te horen, die ik via de runtastic app live tijdens het fietsen ontvang, dan gaat het ‘doorroeien’ een stuk beter. Maar voor het zover is, eerst wat pasta eten en dan vroeg m’n bedje in. Welterusten.

groet, Wilco

11 gedachten over “Doorroeien

  1. Mooi rondje Wilco! Zelfs een klein beetje door Edam, de parel van Noord-Holland. Leuk om binnenkort een selfie te doen met Vincent en Tycho Muda, onze roeibassadeurs?

    Zet hem op!

    Geliked door 1 persoon

  2. woooohhh dat is een eind!!! En dan ben ik al blij als ik de 20 km op 1 dag haal…ik zal aan je denken als ik na 10 km tegenwind eigenlijk al wil afhaken (wat niet kan want dan ben ik al 10km van huis ;). Knap van je en vooral ook veel succes!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s