Hoofd in de wolken

‘Eigen schuld, dikke bult’, dan moet ik ook maar niet zo mopperen op Neerlands jongste provincie. Ik zat gisteren natuurlijk een beetje te klagen, dat het er zo leeg en zo plat was. Dus heeft onze Lieve Heer, na het lezen van mijn blogje -Hij volgt me namelijk ook- een plannetje bedacht.

God

‘Als jij het zo plat en leeg vindt … en zo graag met je hoofd in de wolken fietst, dan gooi ik heel Flevoland toch vol met mist!’, moet Hij gedacht hebben. En Zijn wil is wet, dus daalde de hemel met wolkendek en al neer op aarde. Ik ga er niet meer over klagen natuurlijk, bang voor toekomstige represailles. En heel eerlijk gezegd vond ik het niet eens heel erg. De wolken die over de weilanden lagen maakten de vergezichten tot ware schilderijen, zelfs in Flevoland.

Windmolen in mist

Het was een frisse belevenis vandaag, met de wind niet vanuit de meest gunstige hoek. Maar ik heb er wel behoorlijk de vaart in kunnen houden en de 216 kilometer in zeven en een half uur afgelegd. Hieronder een impressie in beeld en geluid.

11 gedachten over “Hoofd in de wolken

  1. Ooo, dat je nu net vandaag dat liedje gebruikt bij je beelden. Ik ben weer vertrokken….Toch wel mooi dat platte Flevoland van je. Ik was er mij niet van bewust dat God ook je blog volgt. Ik zal mijn taal in het vervolg een beetje aanpassen dan maar hé 😉

    Geliked door 2 people

  2. So hee…dat zijn heel wat kilometers! Prachtige samenvatting en mooie muziekkeuze 🙂 Bergen kan je trouwens al vinden op anderhalf uur rijden van de Nederlandse grens…hier in het Bergische land in Duitsland zijn er heuse bergen 😉

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Kom gerust nog eens langs! | Wilco's Charity Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s