One down, fifty-one to go!

De eerste week zit erop en ik dacht: “laten we er maar meteen één doen met hoogte- en dieptepunten”. Als je wilt zien hoeveel ik deze week doneer aan Right To Play en wat ik wel en niet gehaald heb, mag je naar beneden scrollen. Als je wilt lezen wat voor bijzondere dingen er gebeurd zijn, nodig ik je uit de rest ook te lezen. Waar zullen we eens mee beginnen?

Eerst maar het ‘zuur’

Zoals jullie hebben kunnen lezen verliep de training voor de halve marathon perfect … tot afgelopen donderdag. Ik denk dat ik gewoon te enthousiast begonnen was, of (schaam) te kort gestretcht. Vroeger, toen ik nog een jong en goddelijk lijf had, kon ik wegkomen met 5 minuten stretchen. Ik vrees dat dit uitgezakte oude lijf meer nodig heeft, om zonder blessures te overleven. Ik ben druk bezig om mijn achillespees en kuit te verwennen en verwacht dat ik morgen al weer een rondje kan fietsen. Hopelijk kan ik volgende week een herstart maken met lopen!

Ik wilde een super challenge presenteren in deze blog. Maar ik doe letterlijk even een stapje terug. Dat heeft met mijn huidige blessure te maken. Als het herstel voorspoedig verloopt, kom ik hier nog wel op terug. Dat beloof ik.

En dan nu het ‘zoet’

Wat echt geweldig was, vond ik de aandacht die mijn Charity Challenge heeft gekregen. Het aantal bezoekjes op de website gaat naar de 1200! Daarbij niet alleen aandacht uit Nederland, maar voor de statistieken staat het wel leuk dat er ook hits zijn uit: Turkije, Marokko, België, Canada, Spanje, Frankrijk, Aruba en de Verenigde Staten. Waar ze de tolken vandaan halen om mijn columns te kunnen lezen, vraag ik me wel af. Ik heb bewust gekozen voor een Engelse aanhef vandaag, wie weet in welke uithoek van deze aardbol, ze nu mijn website vinden?!

Wereldkaart

Verder moet ik even kwijt wat Trude Cats gaat doen voor mij. Trude is een ‘ervaren’ collega van vroeger. Ik mag haar geen ‘oud’ collega noemen, want dat is ze niet (vindt ze). In ieder geval is Trude na haar carrière als juf een voetreflex massage praktijk begonnen en ik heb het afgelopen jaar mogen ervaren hoe zo’n voetreflex massage kan helpen. Ze vindt mijn actie zo geweldig, dat ze besloten heeft een week lang voor mij te gaan masseren. Niet dat ik dan elke dag 2 behandelingen krijg, maar ze gaat het bedrag van een week masseren doneren. Echt niet normaal en helemaal geweldig! Jullie horen hier later zeker meer over.

Met Michel van Ingen, alweer een ‘oud’ collega (hem mag ik gerust oud noemen, want hij heeft toch de eeuwige jeugd), ben ik in gesprek gekomen over iets waar ik nog niet teveel over mag/kan zeggen. Maar de kans is behoorlijk aanwezig, dat ik volgende week kan berichten over een spectaculair evenement.

Dan is het nu tijd voor een tussenstand

Wat heb ik wel en wat heb ik niet gehaald deze week en wat is daardoor het bedrag dat ik via mijn eigen donatie pagina ga storten?

Er zijn twee challenges waar ik een groene streep door getrokken heb. De webpagina is gemaakt (die was eigenlijk bij aanvang al af) en ik heb 10 kilometer binnen een uur gelopen (iets meer dan 58 minuten).

10 km run

Wat ik deze week niet gehaald heb … Ik heb helaas niet elke dag de trap naar boven genomen (vanaf donderdag lukte dat niet door mijn kuitblessure). Verder heb ik elke dag vlees gegeten, gewoon even niet bij nagedacht!

Ik heb ook veel tussenresultaten bereikt. Op LinkedIn, Twitter en FaceBook heb ik al behoorlijk veel ‘volgers’. Niet iedereen is even actief natuurlijk, maar wellicht komt dat nog. Met fietsen heb ik een rustige start gemaakt en bijna 2% voltooid van de opdracht om 8000 km te halen dit jaar. Mijn eerste ‘selfie’ op een markante plaats in Nederland heb ik genomen op het Binnenhof. Ik steun ook andere goede doelen. Voor 5 Euro per maand steun ik nu Clini Clowns en ik ben ook lid van UNICEF, alles voor kinderen dus! Met Farm Heroes Saga (dat ik via mijn andere FaceBook account speel, omdat jullie anders helemaal gek worden van de automatische berichtjes dat ik alweer een level heb gehaald) ben ik nu bij level 465.

Hieronder nog wat ‘bewijsmateriaal’. Voor de complete lijst met ‘achievements’ verwijs ik naar de 52 challenges pagina.

Clini Clowns Farm Heroes Saga Binnenhof

De conclusie van dit alles is, dat ik deze week … € 28,61 doneer aan Right To Play. Jullie kunnen dat terugvinden op deze pagina

Ik hoop dat jullie me blijven volgen en mijn berichten delen, retweeten en onder de aandacht brengen van anderen. Hoe meer aandacht voor Right To Play, hoe beter! Bedankt voor jullie steun en ik ga met frisse moed starten aan week twee.

Groet,

Wilco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s