Winnaar tegen wil en dank

Al sinds jaar en dag ben ik deelnemer aan de Nationale Postcode Loterij en dat is niet zonder risico! Ik ben namelijk nogal wat keren verhuisd in de periode dat ik meespeel. En iedere keer verhuizen de vier(!) loten met mij mee. Natuurlijk gun ik de bewoners van mijn ex-adressen gerust een prijsje, daar ben je immers Postcode Loterij speler voor. Maar ik hoop stiekem toch dat de hoofdprijs eerst op mijn nieuwe postcode valt.

Natuurlijk speel ik net als iedereen vooral met deze loterij mee, omdat ik daarmee een heleboel goede doelen steun. 😉 Sporadisch win je dan wat stroopwafels, Hema-taarten, of toegangskaarten voor Dierenpark Emmen en die accepteer je dan met gepaste tegenzin. Het is immers het risico dat je loopt bij zoveel generositeit. Als Postcode Loterij speler win ik eigenlijk elke week, want door mijn loten steun ik Right To Play. Daar is de oprichter van Right To Play, Johann Olav Koss, vanzelfsprekend heel blij mee.

Schermafbeelding 2016-01-31 om 16.54.29

Deze maand was het weer eens raak. In een mailtje met schreeuwende kop werd ik uitgenodigd door te klikken naar mijn gewonnen prijs van de afgelopen maand. En het leuke is … als ik prijs heb, mag ik dat keer vier doen.

Schermafbeelding 2016-01-31 om 17.12.33

Wat zou het deze keer zijn?

  • 4 postcode loterij fietsen?
  • 4 keer 2 musical kaarten?
  • 4 keer een arrangement voor een dinnershow?
  • 4 keer de Unox winterprijs
  • of misschien 4 keer een flink geld bedrag?

Maar nee hoor … ik win … hou je vast …

VIER POSTCODE LOTERIJ   D R A A G T A S S E N 

En laat ik nu net in uitdaging 4 hebben afgesproken met mezelf dat ik dit jaar GEEN PLASTIC TASJES aanneem!

IMG_8402

Ik ben meteen met het enige jurylid van mijn uitdagingen (c’est moi) in conclaaf gegaan en ben tot het unanieme besluit gekomen dat ik de prijs mag aannemen, zonder dat ik daarmee faal in mijn uitdaging. Het is immers een DUURZAME draagtas, bedoeld om de hoeveel plastic afval te verminderen en daarmee het milieu te sparen. Iedereen die het hier niet mee eens is mag zich bij mij melden. Dan kun je zo’n tas een jaar lang lenen van me.

Voor alle andere behaalde uitdagingen verwijs ik graag naar de tussenstand.

groet, Wilco

 

8 gedachten over “Winnaar tegen wil en dank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s