50.000 voor Right To Play

Vandaag gaat het gebeuren. Tenminste met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaat het vandaag gebeuren. Net zo zeker als Nederland van de Verenigde Staten zou winnen met een ‘vriendschappelijk’ potje voetbal. Net zo zeker als Blatter politiek asiel gaat aanvragen in Burkina Faso en zich daar vervolgens aanmeldt als opvolgend dictator van Blaise Compaoré. Net zo zeker als we de warmste zomer van deze eeuw gaan beleven. Zo zeker is het dat er vandaag 50.000 wordt binnengehaald voor Right To Play.

nl usa

Ik moet een beetje doortypen, anders is dit bericht zelfs achterhaald. Voor diegene die de voorpagina van mijn website in de smiezen houdt, weet dat ik het niet heb over het het geld wat ik tot nu toe heb opgehaald voor Right To Play. Weliswaar is dat al een prachtig bedrag, maar ik mis nog één cijfer voor de komma, om de halve ton te hebben. Ik heb het hier over het aantal views op mijn website.

Bijna 50.000 keer is mijn website aangeklikt en bekeken! In 31 weken tijd, vind ik dat een geweldige prestatie. Da’s ruim 1600 keer per week en dus gemiddeld 230 keer per dag! Als we het over geld gaan hebben, dan was elke klik dus een dubbeltje waard. Dat lijkt niet astronomisch veel, maar gemiddeld kan ik per dag bijna één kind het recht op spel terug geven. Dat vind ik dan weer wel heel veel!

Zeker als je bedenkt dat ieder kind, die zo’n zonnige toekomst tegemoet gaat, die positiviteit ook weer op haar of zijn eigen kinderen kan overbrengen. Zo wordt er toch een gigantisch verschil gemaakt.

Girl Catches Red Ball

Mijn doelstelling is nog steeds om in 52 weken vijfhonderd kinderen zo’n ‘bright future’ te geven. Ik blijf nog even doorgaan. Op naar de honderdduizend views en 12.500 Euro! Help je mee?

Groet, Wilco

P.S. Deze week los ik 7,22 Euro af. Mijn vorderingen kun je hier volgen.

12 gedachten over “50.000 voor Right To Play

  1. Hoeveel keer moet er nog geklikt worden om die 50000 te halen? Ik heb vandaag wel wat tijd. Anders zet ik me in de tuin en klik ik tot mijn vingers loskomen. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s