Blij man … en trots …

Eenmaal terug in het frisse en bewolkte Nederland -wat wennen zomerse temperaturen toch snel zeg- is het tijd om de balans van deze week op te maken. De afgelopen dagen heb ik een beetje in een cocon geleefd en ben daarom nauwelijks toegekomen aan ‘aardse zaken’ zoals weblogs van anderen lezen, mails checken en Trivia Crack op mijn telefoon spelen. Daardoor kon het gebeuren dat Bibianne, Denis en Evelien zomaar -zonder enige tegenstand- spelletjes hebben gewonnen van me! Gefeliciteerd hoor, hebben jullie ook een goede week! 🙂

Trivia Crack

Ook op het gebied van sponsoring is er wat gebeurd. Mijn trouwe Belgische blogvolger Myriam -beter bekend onder haar pseudoniem Bubbliciouslyme– heeft mijn prestatie van afgelopen week beloond met een flink bedrag. Daar had ze een mooie fles champagne voor kunnen kopen, maar ze koos ervoor om mij en daarmee Right To Play te steunen. Super blij mee, bedankt!

Ik had ook een superlief mailtje gekregen van mijn aller trouwste donateur. Ik weet dat het gevaarlijk is om superlatieven te gebruiken, omdat je de kans loopt om andere mensen daarin te kort te doen. Maar in dit geval durf ik zonder twijfel te zeggen dat Ria van Oers-Janssen, mijn trouwste donateur is. Voor de vijfde keer … herhaling … voor de vijfde keer beloonde ze mijn uitdagingen met een financiële gift. Dit keer stond er ineens € 57,43 op de rekening. Dat lijkt een raar bedrag, maar dat is het helemaal niet. Voorafgaand aan vandaag stond de teller op: € 4942,57. Door haar bijdrage … is de magische grens van 5000 Euro bereikt!

Bloemetje Ria

De hoogste tijd om jou ook eens in het zonnetje te zetten. Vandaar de bos bloemen vanmorgen en de aandacht in dit blogje. Ik denk je goed genoeg te kennen, dat je dit allemaal een beetje overdreven vindt. Maar toch wil ik je even heel nadrukkelijk bedanken. Je zet je altijd onbaatzuchtig in voor iedereen hier in de flat en je bent mijn allergrootste wandelende reclamezuil. Ria, je bent een schat en ik ben heel blij met je!

Natuurlijk mag ik deze week ook flink in mijn buidel tasten, want -door onder andere mijn activiteiten als wc-klusser en bergbeklimmer– mag ik deze 33,40 Euro overmaken aan Right To Play. Zij maakten deze week trouwens bekend dat Churandy Martina de nieuwe ambassadeur is. En gelukkig moet ik in ieder geval nog twee selfies maken met ambassadeurs. Om in zijn eigen woorden te spreken … ik zou het helemaal, leuk, super te gek vinden als dat er van zou kunnen komen! Ik zou dan echt heel blij zijn … en trots.

Churandy
Klik op de foto van Churandy om zijn bekendmaking op film te zien (11 seconden)

groet, Wilco

3 gedachten over “Blij man … en trots …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s