Weggevertje …

Eén van mijn uitdagingen is, om drie cadeautjes uit de wereldwinkel weg te geven. Het eerste presentje heb ik een maand geleden al geschonken, dus vind ik het hoog tijd worden voor een tweede aardigheidje. De druk om dit cadeautje weg te geven groeit bovendien, want over 8 dagen is het ieder etmaal steeds wat minder waard. Ik heb namelijk een ‘Loesje’ agenda 2015 in de aanbieding.

Loesje agenda

Het lijkt me aardig om de ‘weggeef challenge’ voor mezelf naar een iets hoger level te tillen, dus stel ik jullie de volgende vraag:

Aan wie (in Nederland) zou jij willen, dat ik deze agenda geef?

Reageer voor 30 december 12.00 uur door de naam van die persoon als reactie te plaatsen op Facebook, Twitter, of deze website. Als je er bovendien een motivatie bij zet, dan is de kans nog groter dat ik het aan die persoon ga overhandigen. Als anderen het eens zijn met jouw keuze, dan kunnen ze natuurlijk jouw reactie ‘liken’, zodat het voor mij nog duidelijker is aan wie ik dit cadeau moet geven.

Wie het ook wordt, ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen, dat die persoon het ook van me krijgt!

groet, Wilco

Een gedachte over “Weggevertje …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s