Een bijzonder bedankje

De studenten van de Pabo en PMK in Den Bosch hebben op maandag 15 en dinsdag 16 december alles gegeven voor het goede doel. Door middel van challenges, de verkoop van kunstwerken, een mega omzet aan de bar en tal van ludieke, creatieve en muzikale activiteiten hebben ze meer dan 2000 Euro opgehaald. Daarmee kunnen meer dan 90 kinderen een jaar lang meedoen in het programma van Right To Play. Dat vraagt natuurlijk om een ongelooflijk compliment en … een bijzonder bedankje.

Vandaar dat ondergetekende de docenten heeft gevraagd om zich dit kalenderjaar nog eenmaal muzikaal in te spannen voor jullie. Noem het “een laatste challenge”. Dat heeft geleid tot deze fan-tas-tische videoclip. Ik zeg dat dit team bruist van het talent. Deel, Retweet en Like deze video, zodat deze docenten volgend jaar de podia van “Holland’s got Talent”, “De Wereld Draait Door” en “RTL Late Night” onveilig kunnen maken.

Speciaal voor jullie zijn hier …. De docenten van Pabo Den Bosch …. EN PMK! (het laden van het filmpje kan eventjes duren)

groet, Wilco

Een gedachte over “Een bijzonder bedankje

  1. Pingback: Alles is mogelijk, als je er open voor staat! | Wilco's Charity Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s