Welk ander goed doel ga ik steunen?

In mijn 52 Charity Challenge is één van mijn opdrachten om vijf andere goede doelen te steunen naast Right To Play. Op dit moment kunnen zowel Unicef als Cliniclowns al op mijn maandelijkse steun rekenen. Maar daar wil ik deze week heel graag een goed doel aan toevoegen. Er bestaan vele prachtige doelen, maar ik wil mijn steun vooral geven aan kinderen, vandaar dat ik de onderstaande selectie heb gemaakt. Je hebt de mogelijkheid om meerdere keuzes in te vullen. Vrijdag 12 december om 22.00 uur sluit de poll, zodat ik op zaterdagochtend 13 december mijn nieuwe goede doel kan gaan steunen. Onder de poll staan de links naar de verschillende websites voor meer informatie. Ik wil jullie vragen om deze poll te delen met zoveel mogelijk andere mensen, zodat ik de allerbeste keuze kan maken. Alvast bedankt!

Warchild, Edukans, Villa Pardoes, Jantje Beton, Stichting KiKa, Spieren voor Spieren, Liliane Fonds, Kidsrights, NSGK, Plan Nederland

2 gedachten over “Welk ander goed doel ga ik steunen?

 1. Ik zou een Nederlands doel kiezen,veel kinderen hebben hulp nodig en voor vele bestaan al stichtingen.
  En ik vind het super dat er mensen zijn die een mede mens kan steunen

  Ik zou graag steun willen vragen voor de kinderen die leven met het ehlers-danlos syndroom.op de site van de algemene ehlers-danlos kan je meer info lezen(www.ved.nl)
  Een leven met eds is verschrikkelijk,veel ouders weten zelf pas laat dat ze eds hebben (er is weinigen bekend bij artsen en nauwelijks onderzoeken beschikbaar e.d)en dan hebben de ouders al kinderen gekregen
  Ouder(s) en kind(eren) met eds leven altijd met pijn!
  En vallen altijd tussen schil en wal
  Ik ben zelf een alleenstaande ouder met eds en vecht niet alleen tegen mijn aandoening maar het breekt je hart om je kind te zien lijden,
  Leuk dagje weg zit er nooit in,vakanties al helemaal niet.

  Bedankt voor u tijd
  Welke stichting er ook gekozen word,zij zullen de steun zekers waarderen.

  Like

  • Beste Brenda, bedankt voor je reactie. Ik wil in mijn volgende poll meer aandacht geven aan de wat ‘minder bekende’ goede doelen. Ik beloof hierbij dat er in de volgende ronde ook ruimte zal zijn om mee te dingen naar om de vereniging van Ehlers-Danlos patienten te steunen. Groet, Wilco

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s