Wat???

Trude heeft een week lang net zo lang ingepraat op klanten, dat ze mijn actie voor Right To Play moeten steunen, totdat ze smeekten dat ze haar mond hield en aan de voetmassage begon. Maar door haar geweldige overtuigingskracht en opmerkingen als: “geld stinkt niet, maar voeten wel!”, is het haar gelukt om een bedrag bijeen te sprokkelen, dat ik echt never nooit had verwacht! In haar behandelruimte heeft ze na een week haar ‘Land van Laaf spaarpotje’ leeggehaald en daar kwam het gigantische bedrag van 302,50 Euro uit. Opgeteld bij de 225,08 Euro betekent het … dat ik mijn doelstelling (qua geld) al bereikt heb. Echt heel gaaf … maar … het vraagt ook om een herbezinning.

Laaf spaarpot

Ik ga vandaag in retraite en goed nadenken over de doelstellingen die ik geformuleerd heb en de (te makkelijke) haalbaarheid ervan. Vanavond kom ik op deze site terug op mijn bevindingen en gaat mijn challenge geupgrade worden naar: Wilco’s Charity Challenge 2.0

groet,

Wilco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s