Charity Challenge 2.0

Ik ben nog geen drie weken bezig met mijn 52 Charity Challenge en heb, mede door jullie enthousiaste acties, nu al de financiële doelstelling gehaald, zoals ik die van tevoren bedacht had (500 Euro). Dat is natuurlijk helemaal super, maar het heeft me wel aan het denken gezet. Volgens mij hebben we hier te maken hebben met een gevalletje ‘verkeerd inschatten’. Op de sportacademie leerde ik al dat spelletjes niet alleen intensief en speelbaar moeten zijn, maar ook … uitdagend. Ik denk dat het daarom goed is om wat aan te passen.

Ik wil het (sponsor)streefbedrag naar boven bijstellen. Wellicht is het daarbij goed om niet alleen te praten over geld, maar vooral over het effect! Mijn doelstelling voor de 52 Charity Challenge wordt daarom:

Minimaal 100 kinderen laten deelnemen aan het programma van Right To Play

Burundi

Voor minimaal 100 kinderen het verschil maken, dat lijkt me echt geweldig! Zoals jullie weten, kan voor 24 Euro een kind een jaar lang deelnemen aan dat programma. Het betekent dus, dat ik via eigen- en sponsorbijdragen minimaal 2400 Euro wil ophalen!

Ik hoop dat ik jullie kan verleiden om me te steunen voor het totale programma of de aparte uitdagingen (zie ook het tabblad: sponsoren?). Voor alle duidelijkheid wil ik wel zeggen, dat ik graag veel mensen bereik en dat alle beetjes helpen. Dus liever 10 mensen die 2 Euro doneren dan eentje die 20 Euro schenkt. En voor iedereen die me steunt, volgt natuurlijk de eeuwige roem op de Wall Of Fame en … het geweldige gevoel dat je met jouw bijdrage de kans op een mooiere toekomst vergroot voor kinderen die het ’t hardste nodig hebben.

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s