‘Rustdag’

Tja en dan is ’t vandaag ineens een ‘rustdag’ in mijn hardloopschema. Dat heeft iets te maken met herstellen en supercompensatie, maar dat moet je maar aannemen van me. Een rustdag in mijn challenge schema is er voorlopig niet. Na dit kleine blogje ga ik aan de slag om de 1400 foto’s die ik gisteren heb gemaakt door te nemen. 1400 foto’s? Ja, ik ben gisteren naar Right To Play gefietst (na mijn hardlooptraining) om boeken met spelletjes door te nemen. Er lagen daar, niet overdreven, zo’n 20 boeken met spelletjes en werkwijzen van Right To Play klaar. Omdat ze alleen de boeken hadden en geen digitale versies, heb ik overal maar foto’s van gemaakt. Niks rustdag dus!

Overigens heb ik nog een gloeiend spannend plan om mijn Charity Challenge wat op te pimpen. Eigenlijk wil ik er nog niks over kwijt … wil ik nog even wachten om jullie te vertellen wat er nu weer ontsproten is uit mijn brein. Weet je wat, zaterdag nadat ik bekend heb gemaakt hoeveel ik deze week doneer, zal ik hier ook mijn ‘SUPER CHALLENGE’ lanceren. Hoe de site dus in de gaten! Ik beloof dat het heftig wordt!

Over het tussenresultaat gesproken. Ik moet zeggen dat de eerste week voorspoedig verloopt. Nu gaat het in het begin natuurlijk altijd wel vlot, maar ik mag zaterdag volgens mij al flink in de buidel tasten voor Right To Play. Ik ben ook tevreden over de vorderingen die ik maak met hardlopen. Fietsen deed ik natuurlijk wel veel, maar hardlopen is echt nieuw voor me. Toch gaat het niet slecht. Ik haal de doelen in mijn schema steeds vrij gemakkelijk en hoop dat t zo blijft gaan!

Het aantal volgers op FaceBook, LinkedIn en Twitter is ook aanzienlijk. Leuk hoe jullie mijn blogs retweeten, ‘interessant vinden’ en delen! Blijf dat doen. Eén van mijn belangrijkste doelstellingen is om de naamsbekendheid van Right To Play te vergroten. Dat verdient die organisatie echt met het goede werk wat ze doen. Als je wat meer over Right To Play wilt weten vertel ik het je graag. Je kunt ook op de website kijken: http://www.righttoplay.nl

Tot op Facebook, Twitter, LinkedIn, of hier natuurlijk!

groet,

Wilco

Op naar Den Haagschema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s