Let the Charity Challenge begin!

Het is zover …

Na dagen ploeteren aan de websites, worstelen met tabellen en alvast voorbereidingen treffen voor de meest heftige uitdagingen gaat mijn Charity Challenge vandaag van start.

Ik ben er helemaal klaar voor (denk ik), jullie ook?

Als je naar de website www.wilcoscharitychallenge.com gaat en je klikt op het tabblad <De 52 Challenges> dan vindt je daar de uitdagingen die ik de komende 52 weken gaan ‘aanvallen’. De ene zal wat makkelijker te halen zijn dan de andere, enkele zijn zelfs schier onmogelijk, maar allemaal met dezelfde doelstelling: de wereld een beetje mooier maken met het bedrag dat er tegenover staat.

Natuurlijk kun je mij en daarmee Right To Play een steuntje in de rug geven. Als je naar deze pagina gaat, dan kun je een kleine donatie achter laten. Daarmee zorg je ervoor dat kinderen die opgroeien in armoede, conflictsituaties of te maken hebben met ziektes of lichamelijke beperkingen middels sport en spel kans hebben op een betere toekomst. Voor slechts 24 Euro kunnen kinderen een jaar lang spelen en sporten in het programma van Right To Play.

Ik heb heel veel zin om de uitdagingen aan te gaan. Wekelijks zal ik jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen. De ‘bewijzen’ van geslaagde challenges worden in mijn blog gepresenteerd.

Ik heb stiekem mijn eerste trainingen voor challenge 45 er al opzitten kijk maar:

Training voor Halve Marathon

Ik hoop op jullie reacties en steun!

Groet,

Wilco

2 gedachten over “Let the Charity Challenge begin!

 1. Hallo Wilco, ineens schoot jouw naam me te binnen. Hoe zou het met je zijn. Waar ben je…..
  Ik ben zeer onder de indruk van jouw goede voornemen en uitvoering daarvan. Je bent nu een jaar verder. Heeft het opgeleverd waar je op hoopte?
  Zelf ben ik ook nog steeds actief in et basisonderwijs en probeer sport en bewegen op de basisscholen in Groesbeek naar een hoger plan te tillen.

  Veel succes, Wilco!! Laat vooral horen hoe het met je gaat.
  Groeten,

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s