Mijn verjaardag … in zes woorden (en een beetje meer)

‘Cadeautjes, gelukwensen en … een hartverwarmend filmpje!’

Alle familie, vrienden en bekenden die me via Facebook, WhatsApp, Twitter en andere sociale media feliciteerden (en die ene die me via de ouderwetse post wist te bereiken) … heel erg bedankt voor jullie berichtjes en felicitaties. Ik voelde me echt jarig daardoor!

Bibianne en Ria … ontzettend bedankt voor jullie bijzondere verjaardagscadeaus voor Right To Play … door jullie voelen een aantal kinderen zich ergens op deze (soms oneerlijke) wereld zich een jaar lang ‘jarig’!

En aan team Right To Play wil ik zeggen … voor jullie goede doel ga ik graag door het vuur! Bedankt voor jullie steun en het geweldige filmpje!

groet, Wilco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s