Gebakken lucht

Een paar blogjes terug had ik jullie beloofd, om ook mijn -inmiddels derde- radio interview te posten. Ik heb het mp3’tje dit weekend van ‘de mannen van de radio’ ontvangen. Voor diegene die niet genoeg kunnen krijgen van mijn ‘zachte g’, het gestotter met ‘Uhh’tjes’ en het rap ratelen is hier het resultaat.

Ruim een maand daarvoor, had ik ook nog een ander interview. Dit keer niet voor een krant of voor de radio, maar voor op de website van de organisatie waar het voor mij allemaal om draait: Right To Play. Ik heb ruim één uur gekletst met mijn interviewster. Jullie kennen mijn tempo van praten en kunnen dus redelijk inschatten hoeveel verbale rotzooi zij te verwerken had. Ik wil mijn oprechte complimenten geven aan deze dame, want zij heeft die minimaal drie Terabyte aan geheugen, samengevat in één A4’tje. Klik op de foto om de link te volgen en het interview te lezen

Wilco

Daarmee is meteen duidelijk wat voor een verbale luchtbel ik eigenlijk ben. Toch verander ik dat niet, want deze verkooptechniek is bijzonder effectief. Hoe het werkt? Heel simpel …  Ik blijf net zo lang over mijn acties en Right To Play kletsen, tot mensen me steunen. Dus: voor een paar Euro, hou ik even mijn mond. Als je wilt dat ik langer stil bent, dan doneer je gewoon wat meer! 😉

Via deze pagina kun je ervoor zorgen dat ik een hele tijd stil ben.

groet, Wilco

Een gedachte over “Gebakken lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s