Sponsor Dam tot Damloop

Op 20 september 2015 loop fiets ik de Dam tot Damloop. Ik verruil de tien Engelse mijl, oftewel 16,1 kilometer, voor 150 kilometer fietsen! Vanwege mijn achillespees blessure heb ik helaas dat besluit moeten nemen. Natuurlijk fiets ik nog steeds voor het goede doel. Dus als je me een financieel steuntje in de rug wilt geven, dan kun je een (kleine) bijdrage overmaken via mijn speciale pagina.

Je wordt doorgelinkt naar mijn actie pagina op JustGiving. Daar kun je veilig geld overmaken via Ideal of een creditkaart. Het bedrag wordt zonder tussenkomst van mij direct overgemaakt naar Right To Play.

DtD

Alvast bedankt voor je steun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s